Espiral negativa


CRÒNICA SÈNIOR FEMENÍ C.B.CUBELLES
JORNADA 13
SÈNIOR FEMENÍ
XAMBA VILAFRANCA  – BAR LA NENA CB CUBELLES 70-55
CB Cubelles: 3. Ari(14), 6. Andrea(15), 7. Berta(2), 8. G.Miró(8), 10. Este(0), 11. Jessi(2), 12. Mery(7), 14.Noe(0), 15. Ruth(3), 24. Paula(-), 33.Marta Masana(0), 35. G.Vendrell(4).
Entrenador: Siscu Martin  
Àrbitre: Sr. XXXX
Parcials:   18-8, 18-10(36-18), 12-15(48-33), 22-22(70-55)

L'equip cubellenc està pagant molt cara la seva inexperiència a la categoria. Partits que per nivell es podrien competir molt millor, acaben amb un resultat inesperat. Aquest és el cas del partit contra el Xamba. A priori, era un partit que s'havia de competir i fins i tot guanyar de forma clara. Però, ves per on, que l'equip visitant excepte el minuts inicials de tanteig igualat es va deixar anar de forma clara durant molts minuts, de fet fins la mitja part, donant a les locals una avantatge totalment merescut però que no s'explicava per la diferència ni física ni tècnica entre ambdós equips. L'explicació comença per una falta clara de sacrifici defensiu i la falta de confiança en les accions ofensives. L'equip es va trobar inmers en buscar raons a l'arbitratge i a desesperar-se per les accions perdudes en atac, mentre les locals sumaven cada vegada en atac.
La segona part va canviar i malgrat que la diferència era àmplia es va veure un equip molt més ficat al partit Ni de lluny es va jugar un bàsquet perfecte, però si molt més incisiu en atac, amb anotació més alta (el doble de punts que a la primera meitat) i on l'equip local només aconseguia sumar des del tir lliure. Vàries vegades es va arribar a baixar dels 10 punts la diferència al marcador però en cap moment hi va haver opcions reals de guanyar.
Cal però assenyalar que només hi ha un camí per millorar el resultats i és, treballar molt dur als entrenaments, creure-hi en la feina i tenir confiança en un mateix i en l'equip per a remuntar aquesta situació.

Destacat: Continuarem treballant
A millorar: Tot
MVP: Ariadna Martín

Comentarios