ENTREVISTA ROGER ESTELLER





El nostre col·laborador estrella en Marc Font de Marc Font Coach, ens la ha tornat a liar amb una de les entrevistes de l'any. En aquest cas, un ex jugador de bàsquet d'elit. Felicitats Marc molt bona feina com sempre.

Roger Esteller Juyol (Barcelona, 1972)

Ex jugador de bàsquet professional. Amb una altura d’1,91m, és considerat com un dels millors alers catalans dels anys 90. Va destacar per la seva gran fortalesa física i rapidesa de moviments, com un bon penetrador. També va ser un bon defensor i tirador. Sempre va destacar per la gran intensitat, concentració, i esperit de sacrifici amb la qual jugava tots els partits, convertint-se en un dels jugadors més idolatrats de les aficions dels clubs on va militar. Va jugar al FC Barcelona, al TDK Manresa, al Tau Baskonia, al Pau Orthez de França, a l’Unicaja de Màlaga, al Caprabo Lleida, al Gran Canaria i va acabar la seva carrera professional al CB Olesa i el CB Granollers.

Medalla de Plata al Campionat d’Europa de París amb la Selecció Espanyola 1999
1 Copa Korac amb el FC Barcelona 1998-99
2 Lligues ACB amb el FC Barcelona 1996-97 i 1998-99
2 Copes del Rei una amb el FC Barcelona i una amb el TDK Manresa 1990-91 i 1995-96
1 Lliga de França amb el Pau Orthez 2000-01
1 Copa de França amb el Pau Orthez 2001-02


Explica’ns una mica com vius el bàsquet avui després d’haver estat un jugador d’èlit durant tants anys.

A nivell del que és la vinculació al bàsquet vaig estar durant quatre anys i fins fa una temporada, de president dels veterans del FC Barcelona de bàsquet. És una manera d’estar... seguiex llegint aquí

Comentarios